​​

2018/III

Tisztelt Partnerünk, Ügyfelünk!

 

Az utóbbi hónapokban sokat dolgoztunk azon, hogy még közelebb hozzuk Önhöz a Mercedes-Benz világát: most kedvezményes áron kínáljuk az E-osztály és a megújult C-osztály limitált modelljeit, egyedi finanszírozási ajánlattal várjuk az
A-osztály iránt érdeklődőket, és új Sprinterekre is kiterjesztettük az Integrált Szerviz Csomag előnyeit.

Jóleső érzés visszatekinteni közösségi aktivitásainkra: támogattuk a Le Diner en Blanc megvalósulását és a Balatoni Kör programjait, és segítettünk a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak is. Egy picit közelebb hoztuk a jövőt: bemutattuk első sorozatgyártású elektromos modellünket, forradalmasítottuk a távolsági teherfuvarozást, és nemsokára lendületet adunk a budapesti közösségi közlekedésnek.

Fogadja szeretettel friss híreinket és a Mercedes-Benz őszi-téli kollekcióját!

 
  Üdvözlettel:
Mercedes-Benz Hungária Kft.
 
 
She's
Mercedes
Személyautó konfigurátor Kollekció Transzporter konfigurátor Mercedes me Magazin
 

Ismerje meg a Mercedes me connect szolgáltatásait!

    A Mercedes me connect Gépkocsi-beállítás szolgáltatásával mindig kapcsolatban lehet autójával, és okostelefonról, tabletről és PC-ről számos funkciót irányíthat távolról: pl. cím elküldése és útvonaltervezés, üzemanyagszint és gumiabroncs-levegőnyomás ellenőrzés, távoli ajtónyitás és -zárás, továbbá számos más lehetőség. Regisztráljon, és fedezze fel az autózás jövőjét!  
         
         

AMG GT 4 ajtós coupé: Versenyautó a mindennapokra

Az AMG GT modellcsalád új tagja a sportautók szegmensét nyitja meg azok számára, akik a lenyűgözően dinamikus vezetési élmény és egyediség mellé kiemelkedő komfortot és mindennapos használhatóságot keresnek. Az AMG GT 4 ajtós Coupé megjelenése és paraméterei egyaránt tiszteletet parancsolnak: 6 és 8 hengeres motorjai káprázatos 435, ill. 639 LE teljesítményre képesek.
 

E-osztály Limited Edition kedvezményes áron

Ön is a dinamikus és kifinomult életstílus rajongója? Válassza E 200 4MATIC és E 200d Limited Edition modelljeinket most 11.990.000,- Ft-os áron, extra felszereltséggel: LED High Performance fényszórók, 12,3”-os média kijelző, ülésfűtés a vezető és az első utas részére, navigáció előkészítés és Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal, ill. Parkoló csomag tolató kamerával!
> E-osztály 

Új C-osztály Limited Edition modell

Az új Mercedes-Benz C-osztály limuzinja dinamikusabb, mint valaha! Ráadásul most ellenállhatatlan, 8 990 000 Ft-os áron lehet az Öné, klasszikus fekete vagy fehér színben és extra felszereltséggel: innovatív biztonsági és asszisztens rendszerek, Mercedes-Benz Intelligent Drive, Mercedes Me konnektivitási megoldások és LED High performance fényszóró. Részletek a márkakereskedésekben!
> C-osztály

X-osztály 350 d: Minden terepen otthon

45 fokos emelkedő? 60 cm-es gázló? Az
X-osztály új csúcsmodellje számára nem akadály! A markáns külsejű pick-up 3.0 literes V6 motorja 258 lóerővel és 550 Nm maximális forgatónyomatékkal nyújt páratlan teljesítményt, az univerzális bevethetőségről pedig Comfort, Eco Sport és Off-road vezetési mód és háromféle 4MATIC összkerékhajtás gondoskodik. Keresse márkakereskedéseinkben!
> X-osztály

Új Actros: Elhoztuk a jövőt az országutakra

A legtöbben csak beszélnek róla, mi megalkottuk. Az új Mercedes-Benz Actros innovatív megoldásai új dimenziót nyitnak a távolsági teherfuvarozásban. Az Active Drive Assist lehetővé teszi a részben automatizált vezetést, a MirrorCam pedig a holtterek csökkentésével és a belátható területek növelésével javítja a közlekedés biztonságát.
> Actros

smart EQ - minden részlete felvillanyoz!

A környezetbarát smart EQ fortwo, fortwo cabrio és forfour modellek nyilvános töltőállomásról, Wallboxról és – megfelelő kábellel – bármelyik háztartási konnektorból feltölthetők. Az extraként elérhető, gyorstöltésre alkalmas fedélzeti rendszerrel pedig akár 45 percre csökkenthető a töltési idő. Fedezze fel a városi kisautók új stílusikonját izgalmas színvariációkban a smart.com/hu weboldalon!
> smart EQ
 

Mercedes PRO az Új Sprinterben!

    Tudta, hogy az új Sprinter az első
Mercedes-Benz transzporter, amely gyárilag a Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldással rendelhető? Az új Sprinter így minden tekintetben azt nyújtja, amire az Ön vállalkozásának igazán szüksége van: megbízható gépjármű és hatékony munkafolyamatok. Gyorsítsa fel üzletmenetét a Mercedes PRO digitális platform folyamatosan bővülő szolgáltatásaival!
 
       
> Mercedes PRO
 
         
 

Új
Mercedes-Benz A-osztály egyedi finanszírozás

    A Magyarországon is gyártott, új
Mercedes-Benz A-osztály tökéletesen alkalmazkodik vezetője egyéniségéhez, mi pedig rendkívül kedvező finanszírozást kínálunk a teljes összhanghoz: egyedi lízingkonstrukcióink 48 hónapos futamidő esetén mindössze nettó 75 000 Ft havidíj mellett lehetővé teszi, hogy Ön új gépkocsijában fedezhesse fel az új A-osztály kivételes élményét.
 
       
> Lízing információk
 
         
 

Díjmentes gondoskodás Új Sprinter járművéhez

    Élvezze Integrált Szerviz Csomag (ISP) szolgáltatásunk előnyeit! Új Sprinterén a gyártó által előírt összes karbantartási munkát 4 év időtartamon vagy 120000 km futásteljesítményen belül hazai Mercedes-Benz márkaszervizeink díjmentesen elvégzik. A szolgáltatás lejárta után kedvezményes áron akár újabb 2 évig gondoskodunk járművéről. Részletek a hivatalos márkaszervizekben!  
       
> Szerviz csomag
 
         

Segítettünk a gyermekeknek

A Mercedes-Benz régóta a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) támogatója, a Sziget Fesztivál fő szponzora és az F-1 meghatározó szereplője. Idén találkoztattuk ezeket a tevékenységeket: újrahasznosított fesztivál-molinókból készült bútorokkal leptük meg a gyermekeket, és az F-1 VIP Partyn - ahol Lewis Hamilton overalljára is licitáltak a vendégek - jótékonysági akciót szerveztünk számunkra.
> Bővebben

Mercedes-Benz EQC

Stockholmban bemutatkozott a Mercedes-Benz első sorozatgyártású elektromos autója! A max. 450 km hatótávú EQC nemcsak csendes és környezetbarát, hanem elképesztően erős is: az elegáns SUV a 80 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátornak, ill. az első és a hátsó tengelyen elhelyezett két villanymotornak köszönhetően 408 LE teljesítményre és 765 Nm nyomatékra képes.
> EQC

Lendületbe hozzuk Budapestet

A hatékony és komfortos közösségi közlekedés számunkra is fontos ügy, ezért 50 db új
A-osztály gépjárművet helyeztünk forgalomba Budapest legnagyobb közösségi autós szolgáltatása, a MOL Limo flotta keretein belül. Így a Budapesten vezetők prémium minőségű autókban élvezhetik a csillagos márka és a közösségi közlekedés előnyeit.
> MOL Limo flotta

Le Diner en Blanc: varázslat a
Mercedes-Benz támogatásával

A tradíció és az eredetiség fontos értékek számunkra, ezért kiemelt támogatóként segítettük, hogy a Diner en Blanc ismét elbűvölhesse Budapestet. A különleges gasztronómiai és közösségi esemény – melynek helyszíne utolsó pillanatig titok marad - idén a Budai Várban fogadta a tetőtől talpig fehérbe öltözött vendégeket.

 

Élvezze a Balatont az
X-osztállyal télen-nyáron!

Prémium autóban elragadó helyekre eljutni minden évszakban páratlan élmény, ezért az
X-osztály örömmel támogatja a Balatoni Kört. A kezdeményezés neves borászok és éttermek összefogásával a balatoni turizmus egész éves szezonalitását célozza színvonalas programokkal, ahol a látogatók felfedezhetik az X-osztály egyedi világát is.

 

Őszi kollekció

A Mercedes-Benz életérzés nem csak a prémium minőségű autókról szól. Exkluzív szezonális kollekciónkból a család minden tagja találhat kedvére való terméket. Legyen szó sportolásról, szabadidős és családi programról vagy éppen elegáns alkalomról, a márka egyedi stílusát és lendületét mindig magával viheti! Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön a hivatalos magyarországi márkaképviseleteknél.

 
> Kollekció
 

Eseménynaptár

 
 
25-27.
Október

Budapest Central European Fashion Week

Budapest, Várkert Bazár 
bcefw.com
1.
December

Balatoni Kör Gasztro Piknik

Balatonlelle 
balatoni-kor.hu
8.
December

Balatoni Kör Gasztro Piknik

Badacsony 
balatoni-kor.hu
 

 

 
         

 

3/2018

Dear our Partner, Customer,

 

Over the past months, we have been doing our best to bring you closer to the world of Mercedes-Benz: we are now offering limited models of the E-Class and the renewed C-Class at a special price, we developed a unique financing offer for the A-Class, and we extended the benefits of the Integrated Service Package to the new Sprinters, too.
    
It does feel good to recall our recent community activities: we supported events and the programs, and we also helped the International Children's Safety Service. We even brought the future a bit closer: we introduced the first series of our electric models, revolutionized long-haul transportation, and soon we will invigorate the public transport in Budapest.

Enjoy reading our latest news, and discover the Mercedes-Benz autumn-winter collection.

 
  Best regards,
Mercedes-Benz Hungária Kft.
 
 
She's
Mercedes
Car
Configurator
Collection Van
Configurator
Mercedes me Magazin
 

Learn the connectivity setting of Mercedes me connect

    Mercedes me connect Car Configuration service keeps you in touch with your vehicle, you can control a wide variety of features from smartphone, tablet, PC, e.g.: sending address, live traffic information, tank fill level and tyre pressure monitoring, remote control and a lot of other opportunity, discover the future of driving!  
         
         

AMG GT 4-door coupe: Racing car for the everyday life

The new member of the AMG GT model family opens up the segment of sports cars for those who are looking for impressive driving experience and uniqueness paired with outstanding comfort and everyday usability. The appearance and parameters of the AMG GT 4-Door Coupé command respect: the 6 and 8 cylinder engines amaze with 435 HP and 639 HP performance, respectively.
 
 

E-Class Limited Edition at a special price 

Are you passionate about dynamism and elegance? Choose our E 200 4MATIC and E 200d Limited Edition models for 11,990,000 HUF now with extra features: LED High Performance headlamps, 12.3 "Media Display, heated driver and front passenger seat, navigation support, Active Parking Assistant with PARKTRONIC, and Parking Package with rear camera!
> E-Class

New C-Class Limited Edition

The new Mercedes-Benz C-Class Sedan is more dynamic than ever! In addition, you can now purchase it at an irresistible price of 8,990,000 HUF in classic black or white colour with many extras such as innovative safety and assistance systems, Mercedes-Benz Intelligent Drive, Mercedes Me connectivity solutions and LED High Performance headlamps. For details visit your authorised dealer.
> C-Class
 

X-Class 350 d: King both on- and off-road

45 degrees ascents? 60 cm deep water? No problem for the new flagship of the X-class! The 3.0-litre six-cylinder diesel engine of the pick-up with impressive appearance produces amazing 258 HP of power and 550 Nm of torque. Universal use is ensured by Comfort, Eco Sport and Off-road driving modes, as well as a choice from three different all-wheel drive modes.
> X-Class

New Actros: The future of long-haul transportation

Everybody talks, we deliver. The pioneering solutions of the Mercedes-Benz Actros open new dimensions in long-haul transportation. The Active Drive Assist enables semi-automated driving, while the revolutionary MirrorCam improves traffic safety by reducing dead spots and considerably increasing all-round view.
> Actros
 

smart electric drive – makes you energized!

The environmentally friendly smart EQ fortwo, fortwo cabrio and forfour electric drive models can be charged from public service stations, Wallbox and – with appropriate cable –  from any household. With the optional on-board charger, the charging time can be reduced to 45 minutes. Discover the new style icon of urban cars in exciting colour variations on smart.com website!
> smart EQ
 

Mercedes PRO in the new Sprinter!

    Did you know that the new Sprinter is the first Mercedes-Benz Van to be available ex-factory with the connectivity and fleet solutions from Mercedes PRO connect? The new Sprinter provides everything that your own business really need: reliable vehicle and efficient workflow. Accelerate your business with the constantly expanding services of Mercedes PRO digital platform!  
       
> Mercedes PRO
 
         
 

New
Mercedes-Benz A-Class with unique financing

    The new Mercedes-Benz A-Class - which is also manufactured in Hungary - perfectly adapts to its driver's individuality, and for the complete harmony you can now enjoy exceptionally favourable financing: our custom lease plan with only 75 000 HUF monthly instalments for a 48 month maturity allows you to discover the unique experience of the new A-Class.  
       
> Leasing Information
 
         
 

We take care of your new Sprinter free of charge

    Enjoy the benefits of our Integrated Service Package (ISP)! The ISP covers the maintenance and repair services by authorised
​Mercedes-Benz service centres in Hungary for your new Sprinter free of charge for a period of 4 years or within 120 000 km mileage. After the expiry, you may extend the service for up to 2 additional years at a discounted price. More details at the authorized service centres.
 
       
> Service Package
 
         

Help and charity for children

Mercedes-Benz has long been a supporter of the International Children's Safety Service (ICSS), the main sponsor of Sziget Festival, and a prevailing player of Formula 1. Bringing together these activities, we donated furniture from recycled festival banners to children, and organized a charity fundraising at the F-1 VIP Party where visitors could bid for Lewis Hamilton’s race overall.
> Read more

Mercedes-Benz EQC

The first Mercedes-Benz electric car in series production was introduced in Stockholm! The EQC is quiet and environmentally friendly, boasts with a maximum range of 450 km, and is incredibly powerful. The elegant SUV features a 80 kWh high-performance lithium-ion battery and two electric drivetrains at each axle that generate an output of 408 HP and a maximum torque of 765 Nm.
> EQC

We set Budapest in motion

In recognition of the importance of effective and comfortable public transport, we delivered 50 new A-Class cars to the MOL Limo fleet, the largest community car service in Budapest. Thus, drivers in Budapest can soon experience the benefits of Mercedes-Benz and enjoy public transport in premium quality cars.
> MOL Limo fleet
 

Le Diner en Blanc: magic powered by Mercedes-Benz

We regard tradition and originality as distinctive values, and as the main sponsor event, we helped Le Diner en Blanc fascinate Budapest once again this year. The special gastronomic and community event - the location of which remains a secret till the last moment - hosted its guests dressed in all white in the Buda Castle this summer.
 
 

Enjoy lake Balaton with the X-Class in every season!

Travelling to amazing places in a premium car is an exceptional experience in every season; and this why the X-Class gladly supports the Balaton Circe. The initiative of renowned winemakers and restaurants aims to encourage all-the-year-round tourism at Lake Balaton with high quality programs where visitors can also discover the unique world of X-Class.
 
 

Mercedes-Benz Autumn collection

The Mercedes-Benz lifestyle is not only about premium quality cars! From our exclusive seasonal collection, all members of the family can chose their favourite product. Whether it is sports, leisure and family programs, or just an elegant occasion, you can enjoy the brand’s unique elegance and dynamism anywhere you go. Contact the official Mercedes-Benz Dealership for details.

 
> Collection
 

Events

 
 
25-27.
October

Budapest Central European Fashion Week

Budapest, Várkert Bazár
bcefw.com
1.
December

Balatoni Kör Gasztro Piknik

Balatonlelle
balatoni-kor.hu
8.
December

Balatoni Kör Gasztro Piknik

Badacsony
balatoni-kor.hu